pop3

Levelezés - POP3

Levelezés - POP3

A postafiókunk tartalmának letöltéséhez a levelező programunkban szükséges beállításokat szeretnénk bemutatni. Minden levelező kliens esetében az alábbi adatokat biztosan meg kell adnunk:

Kiszolgáló neve: mail.bitmen.hu illetve saját domain esetén mail.domain.hu vagy pop3.domain.hu (pl.: mail.baja.hu)

Felhasználói név: a postafiókunk teljes neve. Pl kovacs.jozsef@bitmen.hu

Jelszó: a fiókhoz kapott vagy beállított jelszó. Ha elfelejtette, értesítsen bennünket vagy kérjen új jelszót az ügyfélkapunk keresztül!

Levelezés

Levelezés

Az egyik leggyakrabban használt szolgáltatás az interneten.  Az internetes e-mail cím egy karaktersorozat a következő formában: kovacs.jozsef@domain.hu. Leegyszerűsítve, az első rész, a személy felhasználóneve, a második annak a számítógépnek a neve, amelyiken az adott személynek e-mail postafiókja van. Kis- és nagybetűk nincsenek megkülönböztete. A Kovacs.Jozsef@Domain.hu ugyan az a címet jelenti.

Technikai információk

Levelezésének, tárhelyének beállításához szeretnénk segítséget adni a következő leírásokkal. Kérjük szívese segítségét, hogy ezek az oldalak minél részletesebb és teljesebb útmutatót adjanak. Ezért ha olyan programot használ szolgáltatásunkhoz, aminek nem találja a leírását vagy olyan beállítási kérdésbe ütközött, amire nincs itt válasz, értesítsen bennünket! 

Az alábbi téma csoportokban találja a szükséges leírásokat: